top of page

Muschi de vita cu sos de piper verde

Dificultate: Medie

Timp de preparare: 30'

1 portie


Ingrediente:
200g muschi de vita
20g unt 85% grasime
10ml vin alb sec - oprional
1 lingura de ulei de masiline

piper verde
100ml crema pentru gatit Voila
sare

piper

cimbru proaspat

rozmarin proaspat
 

Mod de preparare:
1. Se portioneaza muschiul, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si rozmarin.
2. Intr-o tigaie incinsa adaugati untul si uleiul de masline. 

3. Asezati muschiul in tigaie si rumeniti bine pe ambele parti. 

4. Dupa ce muschiul este gata, se scoate din tigaie si se lasa la odihnit. Intre timp pregatim sosul.
5. In tigaia in care a fost rumenit muschiul pregatim sosul din unt, vin alb, piper verde,sare, piper si crema pentru gatit Voila. Lasati sa fiarba 3 minute.

 

Montaj:
Pe o frafurie intinsa se pune muschiul de vita peste care turnam sosul cu puper verde si crema pentru gatit Voila. 

bottom of page