

Muschi de vita cu sos de piper verde
Dificultate: Medie
Timp de preparare: 30'
1 portie
Ingrediente:
200g muschi de vita
20g unt 85% grasime
10ml vin alb sec - oprional
1 lingura de ulei de masiline
piper verde
100ml crema pentru gatit Voila
sare
piper
cimbru proaspat
rozmarin proaspat
Mod de preparare:
1. Se portioneaza muschiul, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru si rozmarin.
2. Intr-o tigaie incinsa adaugati untul si uleiul de masline.
3. Asezati muschiul in tigaie si rumeniti bine pe ambele parti.
4. Dupa ce muschiul este gata, se scoate din tigaie si se lasa la odihnit. Intre timp pregatim sosul.
5. In tigaia in care a fost rumenit muschiul pregatim sosul din unt, vin alb, piper verde,sare, piper si crema pentru gatit Voila. Lasati sa fiarba 3 minute.
Montaj:
Pe o frafurie intinsa se pune muschiul de vita peste care turnam sosul cu puper verde si crema pentru gatit Voila.
