top of page

 EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM 

​Nordic Import-Export a apărut în 1994 și face parte din Nordic Group.
Încă de la înființare, misiunea aleasă a fost de a comercializa numai produse alimentare de top.

Printre parteneri se numără cei mai puternici producători şi furnizori din Europa,
precum şi cei mai respectaţi clienţi din România.

Cu un portofoliu bogat şi variat, Nordic distribuie produsele atât în toate lanţurile
internaţionale de magazine, cât şi în reţelele mai mici de magazine.

 NORDIC îN PREZENT 

66

mil. euro, cifra de afaceri

132

parteneri

2400

produse și servicii

267

angajați

 DIVIZIILE NOASTRE DE VÂNZARE 

comp-gr-img-1.png

RETAIL

Portofoliul sortimental Nordic Retail conţine peste 1,000 de produse premium cu adresabilitate customizata atât tipologiei canalului de comerţ, cât şi tipologiei clienţilor.

Structura organizatorică Retail vizează deopotrivă Comerţul Modern (Cash&Carry, Hypermarket, Supermarket, Discounteri, LKA) şi Comerţul Tradiţional (Large Groceries, Small Groceries).

Direct sau prin intermediul celor 25 de parteneri distribuitori zonali, produsele noastre ajung în 320 de oraşe din România.


Comerţul Modern beneficiază din partea nostra şi de asistenţă pe linie de mercantizare a produselor la raft.

comp-gr-img-2.png

HORECA

Departamentul nostru oferă produse şi servicii specifice pentru hoteluri, restaurante, cafenele, firme specializate în catering, clienţi industriali şi consumatori sociali, oriunde o masă este preparată în afara casei.

comp-gr-img-1.png

COFETĂRII

Departamentul Cofetării este parte a diviziei Food Service, divizie înfiinţată în anul 2000. Cu o echipă de vânzări profesionistă reuşeşte să ducă produsele Nordic către cei mai sofisticaţi clienţi, pe tot teritoriul României.

Creme, glazuri sau piureuri de fructe sunt doar câteva dintre produsele profesionale destinate maeştrilor cofetari.

Echipa de tehnologi împreună cu reprezentaţii furnizorilor noştri organizează în mod frecvent seminarii, astfel încât tendinţele şi produsele serviciu să fie cunoscute şi la indemnana tuturor clienţilor noştri.

 SERVICIILE NOASTRE 

Brainstorming Session

ECHIPA DE MARKETING

Echipa noastră de marketing este o echipă de profesionişti, în permanentă căutare de soluţii pentru înţelegerea nevoilor consumatorilor, şi, implicit, pentru dezvoltarea brandurilor din portofoliu pe următoarele segmente:
- categorie de produse proaspete
- categorie de produse ambientale
- categorie de produse specializate
- categorie de produse în dezvoltare

MERCHANDISERI

Echipa noastră de merchandising este formată din peste 40 de angajaţi specializaţi în implementarea strategiilor de marketing, structurată special pentru a asigura promovarea şi o prezentă la raft relevantă pentru brand-urile furnizorilor noştri.

shutterstock_717375262.jpg
img-serv-noastre-img-1.png

ECHIPA DE TEHNOLOGI

Echipa noastră de tehnologi este formată din experţi patiseri şi specialişti în arta gătitului care realizează demonstraţii culinare folosind produsele Nordic şi promovează reţete noi.

ECHIPA DE BUSINESS DEVELOPERS

Echipa de business developers este formată din specialiştii noştri în domeniul cafelei care asigură asistenţa tehnică şi instruirea pentru folosirea corectă a aparatelor de preparare a cafelei espresso oferite clienţilor.

img-serv-noastre-img-2.png

 CERTIFICĂRI 

Calitatea şi siguranţa produselor sunt întotdeauna pe primul loc pentru noi şi certificările noastre demonstrează acest lucru.

În ceea ce priveşte calitatea şi condiţiile de siguranţă, avem certificatele ISO 9001:2015, respectiv ISO 22000: 2005 care confirmă faptul că Nordic Import Export CO SRL este autorizat să comercializeze şi să depoziteze produse alimentare de origine non-animala şi animală. În plus, avem şi certificatul 4-00034-2018 care atestă că produsele noastre ecologice îndeplinesc cerinţele specifice şi pot fi comercializate.

bottom of page