top of page
Budinca cu farfalline
Dificultate: Medie
Timp de preprare: 35 min
Ingrediente
2 oua
200 ml smantana pentru frisca Voila cu 30% grasime
2 linguri de zahar
Vanilie
Un praf de sare
150 g farfalline (pot fi inlocuite cu farfalle)
Fructe pentru decor
Unt pentru uns tava
Mod de preprare
1. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Separat, se mixeaza bine ouale cu zaharul si cu sarea, pana isi dubleaza volumul si pana devin deschise la culoare.
3. Se adauga vanilia si smantana pentru frisca Voila si se omogenizeaza.
4. Se adauga pastele gatite si se amesteca usor cu spatula.
5. Se unge vasul pentru cuptor cu unt si se coace budinca la 180 de grade, pentru aproximativ 20 min, pana se rumeneste putin.
6. Se lasa la racit inainte de a fi taiata.
Se decoreaza cu fructe, dup
bottom of page