top of page

Budinca cu farfalline

Dificultate: Medie

Timp de preprare: 35 min

Ingrediente

2 oua

200 ml smantana pentru frisca Voila cu 30% grasime

2 linguri de zahar

Vanilie

Un praf de sare

150 g farfalline (pot fi inlocuite cu farfalle)

Fructe pentru decor

Unt pentru uns tava


Mod de preprare

1.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

2.  Separat, se mixeaza bine ouale cu zaharul si cu sarea, pana isi dubleaza volumul si pana devin deschise la culoare.

3.  Se adauga vanilia si smantana pentru frisca Voila si se omogenizeaza.

4.  Se adauga pastele gatite si se amesteca usor cu spatula.

5.  Se unge vasul pentru cuptor cu unt si se coace budinca la 180 de grade, pentru aproximativ 20 min, pana se rumeneste putin.

6.  Se lasa la racit inainte de a fi taiata.

Se decoreaza cu fructe, dup

bottom of page