top of page
Ciulama de post
Dificultate: Mica
Timp de preparare: 15'
Ingrediente
200 g ciuperci Champignon
500 g ciuperci Pleurotus
3-4 catei de usturoi
1 ceapa mica
500 ml Crema vegetala pentru gatit Voila
1 lingura de faina
Nucsoara
Sare, piper
4-5 linguri de ulei
Mod de preparare
1. Se curata ciupercile si se taie grosier
2. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pentru 2-3 minute.
3. Se adauga ciupercile si se gatesc la foc iute pentru 5 minute, pana se inmoaie putin, apoi se asezoneaza cu sare si piper.
4. Separat, se amesteca crema vegetala pentru gatit Voila cu faina si nucsoara.
5. Se da focul la minimum si apoi se adauga crema vegetala.
6. Se gateste la foc mic pentru cateva minute, pana se ingroasa putin.
7. Se mai asezoneaza cu sare, daca esre necesar.
bottom of page