top of page

Ciulama de post

Dificultate: Mica

Timp de preparare: 15'

Ingrediente

200 g ciuperci Champignon

500 g ciuperci Pleurotus

3-4 catei de usturoi

1 ceapa mica

500 ml Crema vegetala pentru gatit Voila

1 lingura de faina

Nucsoara

Sare, piper

4-5 linguri de ulei


Mod de preparare

1.  Se curata ciupercile si se taie grosier


2.  Intr-o tigaie se incinge uleiul si se calesc ceapa si usturoiul pentru 2-3 minute.


3.  Se adauga ciupercile si se gatesc la foc iute pentru 5 minute, pana se inmoaie putin, apoi se asezoneaza cu sare si piper.


4.  Separat, se amesteca crema vegetala pentru gatit Voila cu faina si nucsoara.


5.  Se da focul la minimum si apoi se adauga crema vegetala.


6.  Se gateste la foc mic pentru cateva minute, pana se ingroasa putin.


7.  Se mai asezoneaza cu sare, daca esre necesar.

bottom of page