Ciuperci la tava
Dificultate: Medie
Timp de preparare: 45 min
Ingrediente
250 g ciuperci Champignon
150 g ciuperci Shiitake
200 ml smantana pentru gatit Voila cu 30% grasime
3 oua
2 catei de usturoi
Sare, piper, cimbru
1 ceapa verde
Patrunjel pentru decor
Unt pentru uns tava
3 linguri de ulei pentru prajit
Mod de preparare:
1. Se incinge uleiul si se calesc ciupercile taiate grosier pentru 5 minute.
2. Se asezoneaza cu sare, piper si cimbru si se adauga usturoiul zdrobit si ceapa verde tocata.
3. Se mai calesc 2 minute si apoi se dau deoparte.
4. Separat, se mixeaza ouale cu un praf de sare si apoi se adauga smantana pentru gatit.
5. Se unge cu unt tava pentru cuptor, se asza ciupercile si se completeaza cu amestecul de oua si smantana.
6. Se decoreaza cu patrunjel si se coace la 180 de grade pentru 30 de minute, pana se rumeneste.