top of page

Ciuperci la tava

Dificultate: Medie

Timp de preparare: 45 min

Ingrediente

250 g ciuperci Champignon

150 g ciuperci Shiitake

200 ml smantana pentru gatit Voila cu 30% grasime

3 oua

2 catei de usturoi

Sare, piper, cimbru

1 ceapa verde

Patrunjel pentru decor

Unt pentru uns tava

3 linguri de ulei pentru prajit


Mod de preparare:

1.  Se incinge uleiul si se calesc ciupercile taiate grosier pentru 5 minute.

2.  Se asezoneaza cu sare, piper si cimbru si se adauga usturoiul zdrobit si ceapa verde tocata.

3.  Se mai calesc 2 minute si apoi se dau deoparte.

4.  Separat, se mixeaza ouale cu un praf de sare si apoi se adauga smantana pentru gatit.

5.  Se unge cu unt tava pentru cuptor, se asza ciupercile si se completeaza cu amestecul de oua si smantana.

6.  Se decoreaza cu patrunjel si se coace la 180 de grade pentru 30 de minute, pana se rumeneste.

bottom of page