Mazare cu kale
Dificultate: Mica
Timp de preparare: 45 min
Ingrediente
200 g varza kale
1 cana de mazare congelata
1 ceapa
3 catei de usturoi
100 ml pasta de tomate
300 g rosii din conserva
1 tija de lemongrass
Sare, piper, fulgi de chili
200 ml crema pentru gatit Voila
1 lime
300 ml supa de legume
3-4 linguri de ulei
Mod de preparare:
1. Se caleste ceapa si se adauga varza kale, fara tije.
2. Se adauga usturoiul si lemongrass cu fulgii de chili.
3. Se mai gatesc cateva minute si se adauga pasta de tomate, caramelizand-o usor.
4. Se adauga supa de legume si se lasa la fiert la foc mic, pana se inmoaie varza kale.
5. Apoi se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc.
6. Se adauga mazarea si se gateste pana se ingroasa putin sosul.
7. Se potriveste de sare si piper si se adauga crema pentru gatit.
8. Se omogenizeaza si se adauga suc de lime, dupa gust.