top of page

Mazare cu kale

Dificultate: Mica

Timp de preparare: 45 min

Ingrediente

200 g varza kale

1 cana de mazare congelata

1 ceapa

3 catei de usturoi

100 ml pasta de tomate

300 g rosii din conserva

1 tija de lemongrass

Sare, piper, fulgi de chili

200 ml crema pentru gatit Voila

1 lime

300 ml supa de legume

3-4 linguri de ulei


Mod de preparare:

1.  Se caleste ceapa si se adauga varza kale, fara tije.

2.  Se adauga usturoiul si lemongrass cu fulgii de chili.

3.  Se mai gatesc cateva minute si se adauga pasta de tomate, caramelizand-o usor.

4.  Se adauga supa de legume si se lasa la fiert la foc mic, pana se inmoaie varza kale.

5.  Apoi se adauga rosiile din conserva cu tot cu suc.

6.  Se adauga mazarea si se gateste pana se ingroasa putin sosul.

7.  Se potriveste de sare si piper si se adauga crema pentru gatit.

8.  Se omogenizeaza si se adauga suc de lime, dupa gust.

bottom of page