

Mousse zmeura
Dificultate: Medie
Timp de preparare: 30'
15 pahare x 50 g
Ingrediente:
150g biscuiti populari
75g zahar
250g zmeura congelata si 150g proaspata
10g gelatina
500ml crema pentru desert Voila
Mod de preparare:
1. Se sfarama biscutitii si se pun in pahare: 10g/pahar
2. Se amesteca zmeura cu zaharul si se pun la foc mic pana la punctul de fierbere
3. Gelatina se hidrateaza cu 50g apa timp de 5 minute
4. Se adauga gelatina peste zmeura si se amesteca pana la omogenizare
5. Inainte de mixare pastrati produsul Voila la frigider cel putin 12 ore. Turnati produsul racit intr-un bol rece, curat. Mixati 500ml de crema pentru desert Voila la viteza medie. Crema pentru desert Voila semimixata se adauga in 2 etape peste amestecul de zmeura si gelatina pana la omogenizare.
6. Amestecul obtinut se toarna in pahar si se introduc la frigider timp de o ora.
Se decoreaza cu crema pentru desert Voila spumata bine fiecare pahar in parte 10g/portie si se decoreaza cu zmeura proaspata.
