top of page
Negresa de post cu fistic
Dificultate: Medie
Preparare: 30 min
Ingrediente:
280 g faina
200 ml crema vegetala pentru desert Voila
60 ml apa
250 g zahar
80 ml ulei vegetal
100 g cacao
1 praf de copt
Vanilie
Un praf de sare
Fistic si capsuni pentru decor
Mod de preparare:
1. Se combina ingredientele uscate: faina, zaharul, sarea, praful de copt, cacao.
2. Se combina apa cu crema vegetala pentru desert si se toarna peste ingredientele uscate, omogenizand.
3. Se adauga uleiul vegetal si se amesteca bine.
4. Se incorporeaza vanilia.
5. Se toarna negresa in tava patrata pentru copt, tapetata cu hartie si se coace prajitura pentru aproximativ 25-30 de minute, la 170 de grade.
6. Se foloseste testul scobitorii, pentru a va asigura ca este gata.
7. Se decoreaza cu fistic sau fructe, dupa preferinte.
bottom of page