top of page

Negresa de post cu fistic

Dificultate: Medie

Preparare: 30 min

Ingrediente:

280 g faina

200 ml crema vegetala pentru desert Voila

60 ml apa

250 g zahar

80 ml ulei vegetal

100 g cacao

1 praf de copt

Vanilie

Un praf de sare

Fistic si capsuni pentru decor


Mod de preparare:

1.  Se combina ingredientele uscate: faina, zaharul, sarea, praful de copt, cacao.

2.  Se combina apa cu crema vegetala pentru desert si se toarna peste ingredientele uscate, omogenizand.

3.  Se adauga uleiul vegetal si se amesteca bine.

4.  Se incorporeaza vanilia.

5.  Se toarna negresa in tava patrata pentru copt, tapetata cu hartie si se coace prajitura pentru aproximativ 25-30 de minute, la 170 de grade.

6.  Se foloseste testul scobitorii, pentru a va asigura ca este gata.

7.  Se decoreaza cu fistic sau fructe, dupa preferinte.

bottom of page