top of page

Paste cu sos cremos

Dificultate: Mica

Timp de preparare: 20'

Ingrediente:

250 g paste fusilli

250 g ciuperci Shimeji

350 g Smantana pentru gatit Voila cu 35% grasime

100 g branza Gorgonzola

1 galbenus de ou

Sare, piper

Nucsoara

2-3 catei de usturoi

Un cub mic de unt

2 linguri de ulei de masline

Cimbru

Mod de preparare:

1.  Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

2.  Separat, intr-o cratita, se incinge uleiul cu untul si se caleste usturoiul maruntit, impreuna cu cimbrul. Se adauga ciupercile si se calesc cateva minute.

3.  Intr-un bol se amesteca Smantana pentru gatit Voila cu galbenusul de ou si cu nucsoara, se dau departe.

4.  Se adauga pastele fierte in cratita in care se calesc ciupercile si se mai gatesc 2-3 minute.

5.  Se adauga amestecul de smantana peste paste, iar focul se da la mic. Se amesteca constant si se potrivesc de sare si piper.

6.  Se adauga branza gorgonzola cuburi, si se gatesc pastele pana se topeste branza, la foc mic.

Sunt delicioase si foarte cremoase datorita Smantanii pentru Gatit Voila, ce ofera un plus de cremozitate si un gust mai bogat.

bottom of page