Paste cu sos cremos
Dificultate: Mica
Timp de preparare: 20'
Ingrediente:
250 g paste fusilli
250 g ciuperci Shimeji
350 g Smantana pentru gatit Voila cu 35% grasime
100 g branza Gorgonzola
1 galbenus de ou
Sare, piper
Nucsoara
2-3 catei de usturoi
Un cub mic de unt
2 linguri de ulei de masline
Cimbru
Mod de preparare:
1. Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
2. Separat, intr-o cratita, se incinge uleiul cu untul si se caleste usturoiul maruntit, impreuna cu cimbrul. Se adauga ciupercile si se calesc cateva minute.
3. Intr-un bol se amesteca Smantana pentru gatit Voila cu galbenusul de ou si cu nucsoara, se dau departe.
4. Se adauga pastele fierte in cratita in care se calesc ciupercile si se mai gatesc 2-3 minute.
5. Se adauga amestecul de smantana peste paste, iar focul se da la mic. Se amesteca constant si se potrivesc de sare si piper.
6. Se adauga branza gorgonzola cuburi, si se gatesc pastele pana se topeste branza, la foc mic.
Sunt delicioase si foarte cremoase datorita Smantanii pentru Gatit Voila, ce ofera un plus de cremozitate si un gust mai bogat.