top of page

Ramen vegan

Dificultate: Mica

Timp de preprare: 20 min

Ingrediente

200 g taitei pentru ramen

200 g ciuperci Portobella

100 g ciuperci Shimeji sau Shiitake

1 ceapa verde

500 ml supa de legume

200 ml crema pentru gatit Voila

2 lunguri de susan

1 catei de usturoi

1 tija de lemongrass

O mana de frunze de spanac proaspat

Cimbru

Sare

4-5 linguri de ulei vegetal

Mod de preparare

1.  Se feliaza ciupercile si se toaca usturoiul.

2.  Se incinge uleiul si se calesc bine ciupercile, pana se evapora sucul pe care il lasa, adaugand si tija de lemongrass.

3.  Se asezoneaza cu sare, cimbru si se mai gatesc 2 minute.

4.  Se adauga usturoiul si se mai gatesc 1 minut.

5.  Se adauga supa de legume si se da focul la mic, lasand supa la fiert 5 minute.

6.  Se adauga taiteii si frunzele de spanac.

7.  Dupa 2 minute se opreste focul si se adauga crema pentru gatit Voila.

8.  Se adauga ceapa verde tocata si susanul.

bottom of page