Ramen vegan
Dificultate: Mica
Timp de preprare: 20 min
Ingrediente
200 g taitei pentru ramen
200 g ciuperci Portobella
100 g ciuperci Shimeji sau Shiitake
1 ceapa verde
500 ml supa de legume
200 ml crema pentru gatit Voila
2 lunguri de susan
1 catei de usturoi
1 tija de lemongrass
O mana de frunze de spanac proaspat
Cimbru
Sare
4-5 linguri de ulei vegetal
Mod de preparare
1. Se feliaza ciupercile si se toaca usturoiul.
2. Se incinge uleiul si se calesc bine ciupercile, pana se evapora sucul pe care il lasa, adaugand si tija de lemongrass.
3. Se asezoneaza cu sare, cimbru si se mai gatesc 2 minute.
4. Se adauga usturoiul si se mai gatesc 1 minut.
5. Se adauga supa de legume si se da focul la mic, lasand supa la fiert 5 minute.
6. Se adauga taiteii si frunzele de spanac.
7. Dupa 2 minute se opreste focul si se adauga crema pentru gatit Voila.
8. Se adauga ceapa verde tocata si susanul.