top of page

Ravioli cu creveti si sos cremos

Dificultate: Mica

Timp de preparare: 30'

2 portii


Ingrediente

255g ravioli patru tipuri de branza 

240g creveti proapeti

1 lingura ulei de masline

100g spanac proaspat

120g ciuperci

2 catei de usturoi


Ingrediente sos cremos

60ml supa de legume

250ml crema pentru gatit Voila

1 catel de usturoi presat

1 lingurita de sos worcestershire 

30g parmezan ras

sare 

piper


Mod de preparare:

1. Gatiti ravioli cu 1 minut mai putin conform instructiunilor de pe ambalaj. Puneti deoparte.

2. Intr-o tigaie mare de gatit, incalziti uleiul si adaugati spanacul tocat si ciupercile feliate. Se amesteca pana cand spanacul se gateste. Se adauga usturoiul tocat, putina sare si piper. Amestecati pana cand usturoiul este parfumat. 

3. Se adauga supa de legume si se amesteca bine.

4. Se adauga crema pentru gatit Voila, sosul worcestershire, usturoiul presat, sarea, piperul si amestecati bine.

5. Adaugati crevetii si gatiti pana cand crevetii incep sa devina roz.

6. Se adauga ravioli, parmezanul si se amesteca cu grija. Se fierb impreuna cu crevetii inca 1 minut (timpul pastrat la punctul 1)


Preparatul se serveste cald.

bottom of page