Ravioli cu creveti si sos cremos
Dificultate: Mica
Timp de preparare: 30'
2 portii
Ingrediente
255g ravioli patru tipuri de branza
240g creveti proapeti
1 lingura ulei de masline
100g spanac proaspat
120g ciuperci
2 catei de usturoi
Ingrediente sos cremos
60ml supa de legume
250ml crema pentru gatit Voila
1 catel de usturoi presat
1 lingurita de sos worcestershire
30g parmezan ras
sare
piper
Mod de preparare:
1. Gatiti ravioli cu 1 minut mai putin conform instructiunilor de pe ambalaj. Puneti deoparte.
2. Intr-o tigaie mare de gatit, incalziti uleiul si adaugati spanacul tocat si ciupercile feliate. Se amesteca pana cand spanacul se gateste. Se adauga usturoiul tocat, putina sare si piper. Amestecati pana cand usturoiul este parfumat.
3. Se adauga supa de legume si se amesteca bine.
4. Se adauga crema pentru gatit Voila, sosul worcestershire, usturoiul presat, sarea, piperul si amestecati bine.
5. Adaugati crevetii si gatiti pana cand crevetii incep sa devina roz.
6. Se adauga ravioli, parmezanul si se amesteca cu grija. Se fierb impreuna cu crevetii inca 1 minut (timpul pastrat la punctul 1)
Preparatul se serveste cald.