top of page
Scalopine de pui cu nuci
Dificultate: Medie
Timp de preparare: 30'
4 portii
Ingrediente :
600g piept pui
500g ciuperci
200g crema pentru gatit Voila
80g nuci macinate
30g unt Paysan Breton
2-3 crengute cimbru
2g piper verde
0,5g sare
3-4 fire de patrunjel
Mod de preparere :
Se taie pieptul de pui in 4 fileuri, se bat usor cu ciocanul de snitele, si se tavaleste prin nucile macinate.
Se pune in tigaie unde a fost in prealabil incins untul. Se coace pe fiecare parte 2–3 minute .
Se adauga ciupercile taiate felii subtiri, se lasa 10 minute la foc mic si se toarna crema pentru gatit Voila pana la ingrosare. La final adaugati crengutele de cimbru.
Servire:
Pe o farfurie intinsa se aseaza pieptul de pui impreuna cu sosul.
Se asezoneaza cu patrunjel proaspat tocat marunt.
bottom of page