top of page

Spaghetti cu pesto si alune

Dificultate: Mica

Timp de preprare: 20 min, dificultate usor

Ingrediente

200 g spaghetti

4 catei de usturoi

3-4 linguri de ulei de masline

200 ml Crema pentru gatit Voila

3 linguri de pesto de busuioc

3 linguri de alune tocate grosier

Sare, piper

Cimbru uscat


Mod de preparare:

1.  Se fierb pastele al dente si se lasa deoparte, pastrand si apa in  care au fiert.

2.  Intr-o tigaie wok se caleste usturoiul si se adauga alunele.

3.  Dupa 2 minute se adauga pastele fierte si se calesc 1 minut.

4.  Apoi se adauga 100 ml din apa in care au fiert pastele si se omogenizeaza.

5.  Se asezoneaza cu sare, piper, dupa gust.

6.  Se scade temperatura la minimum si se adauga crema pentru gatit, urmata de pesto.

7.  Se omogenizeaza si se mai potriveste de sare, daca este cazul.

8.  Se inchide focul si se servesc imediat.

bottom of page