top of page
Spaghetti cu pesto si alune
Dificultate: Mica
Timp de preprare: 20 min, dificultate usor
Ingrediente
200 g spaghetti
4 catei de usturoi
3-4 linguri de ulei de masline
200 ml Crema pentru gatit Voila
3 linguri de pesto de busuioc
3 linguri de alune tocate grosier
Sare, piper
Cimbru uscat
Mod de preparare:
1. Se fierb pastele al dente si se lasa deoparte, pastrand si apa in care au fiert.
2. Intr-o tigaie wok se caleste usturoiul si se adauga alunele.
3. Dupa 2 minute se adauga pastele fierte si se calesc 1 minut.
4. Apoi se adauga 100 ml din apa in care au fiert pastele si se omogenizeaza.
5. Se asezoneaza cu sare, piper, dupa gust.
6. Se scade temperatura la minimum si se adauga crema pentru gatit, urmata de pesto.
7. Se omogenizeaza si se mai potriveste de sare, daca este cazul.
8. Se inchide focul si se servesc imediat.
bottom of page