Tarta vegana
Dificultate: Medie
Timp de preparare: 30 min
Ingrediente
Pentru crusta:
300 g biscuiti digestive vegani
100 g nuci maruntite
1 lingurita de zahar pudra
50 g de unt vegan sau tartinabil vegan
Vanilie
Pentru crema
250 ml crema pentru desert Voila
Vanilie
Coaja de lime sau lamaie
Pentru asamblare
Gem de caise
Caise proaspete
Mod de preparare crusta:
1. Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu nucile, cu untul vegan, zaharul si vanilia.
2. Se preseaza pe baza tavii pentru tarta, apoi se lasa in frigider.
Mod de preparare crema:
1. Se infuzeaza coaja de lime in crema vegetala pentru desert Voila.
2. Se spumeaza dupa 10 minute pana devine ferma si se adauga apoi vanilia.
Asambare:
1. Peste crusta racita se adauga un strat de gem de caise;
2. Apoi se adauga crema si se niveleaza.
3. Se decoreaza cu coaja de lime si cu caise proaspete.