top of page

Tiramisu

Dificultate: Mica

Timp de preparare: 1h

15 buc x 90g

 

Ingrediente:
300g piscoturi
150ml cafea gata preparata fara zahar
700g crema pentru desert Voila 

60ml lichior Amaretto
20g cacao pudra
250g mascarpone 


Mod de preparare:
1. Se asaza pe o tava de 15x30 un rand de piscoturi


2. Se amesteca lichiorul Amaretto cu cafeaua iar cu amestecul obtinut se insiropeaza piscoturile.


3. Inainte de mixare pastrati produsul Voila la frigider cel putin 12 ore. Turnati produsul racit intr-un bol rece, curat. Mixati 700ml crema pentru desert Voila la viteza medie, pana cand se formeaza o compozitie cremoasa apoi adaugati mascarpone-ul. Turnati uniform peste piscoturi.


4. Se adauga cel de al 2 lea rand de piscoturi, se insiropeaza si sa acopera cu amestecul de
mascarpone si crema pentru desert Voila.

 

Se pudreaza cu cacao si se lasa la fridider timp de ora.

bottom of page